Meny
X
Meny
  • BILLIG FRAKT 39 KR
  • 2-3 DAGARS LEVERANS
  • 30 DAGARS RETURRÄTT

Kundhälsningar

Först och främst ett stort tack för ert praktiska och vackra design och behagliga, mjuka designs. Det gör underverk som gravid och ammande och jag har inte hittat andra kläder som är lika praktiska. Jag har använt era kläder som gravid, sedan ammande och därefter som vanligt och igen som gravid igen och nu som ammande. Kläderna har tvättats om och om igen och ser fortfarande snygga ut.

Mary Lisa

 


 


Jag mottog idag min skötväska till våra kommande tvillingar - jag beställde den igår. Jättesnabb och fantastisk service - är obeskrivligt nöjd med den. TUSEN tack för bra kundtjänst kring valet av väskan och de extra godor som är inkluderade i paketet. Ni har fått ett stort pluss av mig och jag har förhoppningsvis inte handlat med er för sista gången!!!

Masja


Är jättenöjd med min skötväska, den är perfekt stor och rymlig. Har fått så många komplimanger för den. Kan verkligen rekommendera byStroom ;-)

Isabelle

Äntligen en shop där gravid och mammakläder varken är för tantiga eller för gulliga! Era klänningar kan jag styla så att de får ett mer tufft uttryck och blir mer min stil vilket är något som annars har varit svårt att upprätthålla - TACK!

Cath

Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till att cookies används. Läs mer här.
x