Meny
X
Meny
  • BILLIG FRAKT 39 KR
  • 2-3 DAGARS LEVERANS
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
byStroom Skötväska BEA Sand inkl. Skötkit

byStroom Skötväska BEA Sand inkl. Skötkit

Ordinarie pris 1 399,00 kr

Specialpris 999,00 kr

Choose color
+ -
ELLER

byStroom Skötväska BEA Sand inkl. Skötkit


En trendig skötväska där fokus ligger på feminina detaljer som dom flätade handtagen. Den speciella formen gör denna väskan till något helt speciellt. Den är perfekt för dig som söker en praktisk och rymlig skötväska som också ska vara snygg att gå med. 

Detaljer: Överst finns det två dragkedjor som öppnas samtidigt med hjälp ifrån en stropp vilket gör det lätt att öppna väskan. Invändigt finns det två stora fack med 8 öppna fickor samt ett invändigt mitterfack med dragkedja. Utvändigt finns det 2 fickor med dragkedjor.

Materialet är konstskinn och fodret är i en ljusbeige färg med all-over print. Väskan är lätt att rengöra med en fuktig trasa då materialet är vatten- och smutsavvisande.

Skötväskan kan hängas på barnvagnens styre i axelremmen, som i övrigt är avtagbar. Axelremmen kan justeras allt efter behov från 64 cm-120 cm och kan därför anpassas till alla typer av barnvagnar.


För att skona axelremmen rekommenderar vi att använda byStroom strollerclips när skötväskan ska hänga på barnvagn eller sittvagn.


BEA Skötväska kan också användas som weekendväska efter att din bebis är blöjfri.

Mått: Höjd 40 cm - Längd 45 cm - Sidobredd 30 cm.


INKLUSIVE SKÖTKIT

   
Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till att cookies används. Läs mer här.
x