Meny
X
Meny
  • BILLIG FRAKT 39 KR
  • 2-3 DAGARS LEVERANS
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
byStroom Skötväska BEA Ash Grey

byStroom Skötväska BEA Ash Grey

Ordinarie pris 1 199,00 kr

Specialpris 799,00 kr

Choose color
+ -
ELLER

En trendy skötväska där fokus ligger på feminina detaljer i de flätade handtagen. Den speciella formen gör denna väskan något helt speciellt. Väskan är perfekt för dig som söker en praktisk och rymlig skötväska.

Materialet är konstskinn och fodret är i en ljus beige färg med all-over print. Väskan är lätt att rengöra med en fuktig trasa då materialet är vatten och smutsavvisande.

Skötväskan kan hänga på barnvagnens styre i axelremmen, som i övrigt är avtagbar. Axelremmen kan justeras allt efter behov från 64 cm-120 cm och kan därför anpassas till alla sorters barnvagnar. För att skona axelremmen kan du med fördel använda byStroom strollerclips när skötväskan ska hänga på barnvagn eller sittvagn.

Detaljer: Överst finns det två dragkedjor som öppnas samtidigt med hjälp ifrån en stropp vilket gör det lätt att öppna väskan. Invändigt finns det två stora fack med 8 öppna fickor samt ett invändigt mitterfack med dragkedja. Utvändigt finns det 2 fickor med dragkedjor. Utvändigt finns det två fickor med dragkedjor. BEA Skötväska kan också användas som helg- och reseväska och är därför också praktisk efter att din bebis är blöjfri.

Mått: Längd 45 cm - Höjd 40 cm - Sidobredd 30 cm.

   
Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till att cookies används. Läs mer här.
x